Adela Popescu, în vacanță în Grecia. ”Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele”

10.08.2020, 14:57
Adela Popescu, în vacanță în Grecia. ”Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele”
Adela Popescu, în cavanță în Grecia. ”Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele”

Vedeta de televiziune Adela Popescu își încarcă bateriile în Grecia, alături de partenerul ei de viață. Acesta a dat detalii despre vacanța lor.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. Cei doi se află în vacanță în Grecia alături de copiii lor și de câ=țiva prieteni.

Pe blogul ei, Adela Popecu a explicat cum decurge vacanța lor în străinătate.

”A trecut o săptămâna din vacanță și abia acum simț că s-a instalat relaxarea. ?  Noroc că am fost inspirați și ne-am prelungit sejurul cu încă șapte zile… Ne-am făcut totuși curaj, în plină pandemie de coronavirus, să plecăm în Grecia.

Mărturisesc că obligativitatea de a fi testat a cântărit enorm în decizia noastră de a ne face bagajele.  Anul acesta ne-am organizat foarte bine și se pare că nu am greșit. Ba dimpotrivă, a fost mai bine decât am sperat.

Am făcut o gașcă frumoasă alături de două familii de la grădi- așa ne place nouă să ne spunem- și de bunici”, a povestit vedeta de televiziune.

”Reușind să nu ne fi certat eu și Radu pânăa acum”

Adela Popescu a mărturisit că ajutorul familiei a fost foarte binevenit în vacanță, astfel că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, să se poată bucura unul de compania celuilalt.

”Să te organizezi bine astfel încât să mai prinzi câteva minute și cu soțul la un pahar de liniște, minute ce îți pot părea cea mai frumosă lună de miere.  Bunicii ne-au fost și ne sunt de mare ajutor, reușind, datorită lor, să nu ne fi certat eu și Radu deloc până acum. :)))

Ne-am cazat la un hotel pe care îl știam de acum doi ani când avuseserăm o vacanță alături de Alexandru mic și Andrei în burtică. Ne-a plăcut atât de mult și ni s-a părut atât de potrivit pentru o vacanță de familie încât am dorit să revenim. Nu ne-a dezamăgit nici de data asta.

Ce am făcut diferit acum, a fost să explorăm mai mult insulă și să descoperim locuri noi incredibil de frumoase. Taverne tradiționale și restaurante cu mâncare delicioasă și poziție încântătoare.

Ce mi s-a mai părut incredibil a fost să constatăm după o săptămâna că patru copii cu vârste între 1,8 luni și 5 ani s-au jucat non stop și nici măcar O DATĂ nu au intrat pe telefon. E adevărat că am avut multă disponibilitate pentru ei, am intrat pe rând în rolul lupului, al doctorului de așchii, al chelnerului sau al celui mai bun prieten.  Credeam că e greu să reziști tentației de a câștiga puțină liniște cu ajutorul ecranelor, daaar, cu compania potrivită iată că se poate”, a mai povestit Adela Popescu.

citește și...