Adela Popescu a trecut prin clipe de coșmar la începutul pandemiei. N-a mai spus până acum ce s-a întâmplat în familia sa

14.07.2020, 12:19
Adela Popescu a trecut prin clipe de coșmar la începutul pandemiei. N-a mai spus până acum ce s-a întâmplat în familia sa
Adela Popescu a trecut prin clipe de coșmar la începutul pandemiei. N-a mai spus până acum ce s-a întâmplat în familia sa

Vedeta de televiziune Adela Popescu a trecut prin mari probleme la începutul pandemiei. Aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat în familia sa în acea perioadă.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. În perioada izolării la domiciliu, familia prezentatoarei de televiziune a trecut prin mari probleme, după cum a dezvăluit vedeta pentru publicația Formula AS.

În acea perioadă, partenerul ei de viață era plecat în Republica Dominicană pentru filmările de la show-ul ”Insula Iubirii”, părinții ei, care veniseră să o ajute cu copii, au făcut pneumonie, cei doi copii s-au îmbolnăvit, la fel și ea.

”Pentru mine, perioada de izolare a debutat groaznic! Radu plecase în Republica Dominicană, la filmări pentru „Insula iubirii”, emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, exact cu trei zile înainte să se declare starea de urgenţă. Părinţii mei, care veniseră să mă ajute cu copiii, au făcut pneumonie, Andrei, mezinul nostru, a făcut şi el pneumonie, Alexandru, băiatul cel mare, a fost şi el foarte bolnav, iar eu m-am îm­bolnăvit, la rândul meu, pierzându-mi complet şi vocea. M-am speriat groaznic: eu nu ştiam exact ce aveam, neavând voce, mi-era foarte greu să mă descurc cu copiii, care amândoi sunt mici (unul are 2 ani, iar celălalt, 4), Radu era plecat departe, ai mei plecaseră și ei, ca să ne protejeze…

Deci eram ab­solut singură şi disperată. Îmi amintesc că, într-o zi, m-am echipat cu şapcă, cu mască şi cu mănuşi şi am ieşit să cumpăr de mâncare de la un magazin din apropierea casei, dar, odată ajunsă acolo, am făcut o cădere nervoasă şi o jumătate de oră am plâns printre rafturi. Pur şi simplu, mă simţeam complet depăşită de situaţie. Până la urmă, pentru că nu mai aveam voce, Andreea Caranda, producătoarea emi­siunii „Vorbește lumea”, pe care o prezint, împreună cu Cove, la Pro TV, şi care, în timpul pandemiei, nu s-a oprit, mi-a zis: „Stai acasă să-ţi revii!””, a povestit Adela Popescu.

”M-am izolat într-un colț al platoului”

Adela Popescu a povestit că a fost atât de speriată în acea perioadă, încât atunci când mergea la job, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, nu mai voia să o coafeze și să o machieze nimeni.

”După câ­teva zile, recăpătându-mi glasul, m-am întors în studio pentru încă vreo săptămână, dar eram atât de speriată, încât m-am izolat într-un colţ al platoului. Nu mai voiam să mă mai coafeze şi să mă mai ma­chieze nimeni… Ce mai! A fost groaznic! Apoi, pen­tru că nu ştiam nici cu copiii cum să mă mai descurc, am căzut de acord cu producătoarea să rămân acasă şi să emit de acolo. Aşa că vreo lună am făcut emisiunea aşa: eu, de-acasă, Cove, din studio.

Ceea ce a fost bine, în sensul că emisiunea a mers OK, dar pentru mine nici aşa n-a fost tocmai comod, pentru că, în timp ce transmiteam în direct, pe băieţii mei îi apuca dorul de mama și îmi intrau în cadru, mă trăgeau de păr, de nas, de picioare, mă ciupeau, îmi cereau de mâncare, îmi cereau la baie… Îţi închipui cam cât de stresată eram!

Totuşi, în felul ăsta, m-am simţit în siguranţă: aveam im­presia că dacă stăteam închisă în casă, nu putea să mi se întâmple nimic rău. Spre sfârşitul lui martie, ne înzdrăveniserăm şi eu, şi copiii, Radu s-a întors și el în ţară şi, cu toate că a trebuit să stea două săptămâni în autoizolare, a fost altceva, că acum îl ştiam acasă şi uite-aşa am trecut peste ce-a fost mai greu. Când situaţia s-a mai relaxat, am luat decizia să mă întorc şi eu la platou”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

citește și...