Adda și soțul ei spun tot după ”Asia Express”. ”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit”

20.06.2020, 12:27
Adda și soțul ei spun tot după ”Asia Express”. ”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit”

Cântăreața Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au vorbit despre experiența ”Asia Express”. Cei doi au explicat în ce relații au rămas cu ceilalți concurenți.

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au fomat una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. La concursul respectiv, cei doi s-au clasat în primele trei echipe, competiția fiind căștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea a explicat că nu au existat echipe la concurs cu care să nu se înțeleaâgă.

”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit, i-am respectat pe toţi în egală măsură, dar contrele au apărut în funcţie de stilul lor de joc: unii ne tachinau, alţii ne considerau slabi, deşi aveam performanţe în competiţie şi cred că făceau asta tocmai pentru a ne intimida. Nu am urât pe nimeni”, a afirmat soțul Addei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Acesta a mărturisit și cu cine dintre foștii colegi de competiție au ținut legătura.

”Am păstrat legătura cu toţi, ba chiar urma să facem un proiect pentru Asia Express, un fel de imn de follow-up. Eram în discuţii să filmăm un clip. Cu toţii aveau nişte versuri de interpretat, scrise de Adda în funcţie de tipologia fiecăruia. Dar a venit pandemia şi nu am mai apucat, dar o să-l filmam”, a mai spus Cătălin Rizea.


Adda a mărturisit că după ce au ieșit din competiție, primul lucru pe care l-au făcut a fost să meargă la fast-food.

”Imediat după ce s-a terminat nebunia şi am fost eliminaţi, am mers la un fast-food şi ne-am luat mâncare cât pentru tot Taiwanul”, a spus artista.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.

Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...