Adda, pe perfuzii. ”Cu timpul mă voi vindeca trup și suflet”

16.03.2021, 11:08
Adda, pe perfuzii. ”Cu timpul mă voi vindeca trup și suflet”
Adda, pe perfuzii. ”Cu timpul mă voi vindeca trup și suflet”

Cântăreața Adda a ajuns din nou la spital, pe perfuzii.

Adda a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare la spital, pe perfuzii.

Artista le-a transmis un mesaj celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Mesajul transmis de Adda

”Poza asta este nuca din peretele Facebookului dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice. Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.”, a spus artista.

”Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet! ❤️Ps: Va recomand cartea “Codul vindecarii”. ?”, a adăugat ea.

Adda este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. În plan personal, Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil.

Adda a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp

Cântăreața Adda afișează o siluetă de invidiat după ce în ultima perioadă de timp a slăbit mult.

 

Artista a explicat recent și cum a reușit să slăbească.

”V-am terorizat cu slabitu’ meu! ? Da-s fericita ca mi s-a intors talia acasa? Nu stiu pe unde a umblat in ultimii ani… ? Va pup si va zic din nou ca NU tin cura de slabire! Mananc alimente fara HISTAMINA-am intoleranta! Fara – GLUTEN- am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul… tam tam. Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente- antibiotice, antiinflamatoare etc si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR! ❤️”, le-a împărtășit Adda fanilor ei din online.

citește și...