Adda, noi dezvăluiri: „Am cedat. Pur și simplu, am plâns din toată inima”. Ce i-a cerut artista soțului ei

10.11.2021, 19:27
Adda, noi dezvăluiri: „Am cedat. Pur și simplu, am plâns din toată inima”. Ce i-a cerut artista soțului ei

Artista Adda a făcut noi dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are. În urmă cu un an de zile, cântăreața a aflat că suferă de o boală, iar persoana care i-a fost alături este Cătălin Rizea, soțul ei. Adda a compus o piesă prin care i-a transmis partenerului ei o dorință. „De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea”, spune Adda.

Artista Adda lansează melodia „Să nu-mi iei trandafiri” care e adresată soțului ei. Adda mărturisește, pe Instagram, că o problemă de sănătate a făcut-o să cedeze. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine.

„De obicei, las cate un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să o fac. “Să nu-mi iei trandafiri” e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru “iubire” al meu.

Acum un an de zile, viața mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală , care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din țoață inima. A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalina lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri.”, a scris Adda pe Instagram.

„Dacă vreodată Cătălin îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri”

Artista a început să își așterne pe hârtie fricile, una dintre acestea fiind moartea. Adda i-a cerut soțului ei ca „ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri”, ci „flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor”.

„Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul, cu frica în inima că, dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri. I-am mărturisit că nu mi plac, nu o făcusem până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare, care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie.”, a mai adăugat vedeta pe Instagram.

În luna februarie, artista a fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele.

Adda, destăinuiri despre problemele sale de sănătate. ”Nu există tratament”

“M-am trezit pur și simplu cu o erupție foarte puternică… Aproape șoc analfilactic. Dintr-o dată, fără nimic. Și am fost la spital de două ori, am făcut foarte multe investigații. Am fost la alergologi, dermatologi. Nimeni nu a știut ce am. A fost o pastilă pe care o luasem cu câteva zile înainte, despre care am aflat după că se descompune în corp și provoacă alergie și după 7 zile de la ingerare. Dar au fost mai mulți factori care au dus la starea mea: oboseală cronică, un stil de viață nesănătos, o imunitate scăzută”, a declarat Adda.

“Nu există tratament pentru ea. Există doar metode prin care poți să o ții sub control”, a adăugat vedeta.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Cântăreața Adda a făcut dezvăluiri legate de problemele sale de sănătate, în luna februarie.  Artista a fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele. ”Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”, a declarat Adda la o emisiune de televiziune.“Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină, la gluten și alte lucruri. Am voie să mănânc destul de puține alimente și alea trebuie să fie foarte proaspete. Pot să zic că mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”, a spus ea.

 

 

 

citește și...