Adda, mărturisiri cutremurătoare. ”Nu mai eram acum aici”. Ce a salvat-o pe vedetă

05.04.2022, 14:34

Adda a făcut mărturisiri cutremurătoare. Vedeta a vorbit despre perioada dificilă prin care trece și riscurile la care era supusă, dacă nu ținea dietă. ”Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, nu mai eram acum aici”, spune vedeta.

Adda a venit în ediția de azi a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a vorbit despre starea sa de sănătate,

Cântăreața de muzică pop a ținut un tratament greșit timp de un an jumătate. Vedeta a mărturisit că, dacă nu ținea acel regim strict și nu lua vitamine și suplimente, nu mai era în viață.

”Nu mai eram acum aici”

”Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine”, i-a spus ea lui Răzvan Simion.

Adda prezenta paralizii la nivelul feței, urticarii foarte dese și momente de sufocare.

”Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat ”Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, a mai adăugat Adda.

Adda ia 26 de pastile pe zi

Tratamentul pe care îl ține acum este unul dificil, fiind nevoită să ia 26 de pastile pe zi.

”Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine”, a spus Adda, despre boala sa.

Adda spune că este optimistă și speră să treacă cu bine peste această perioadă cruntă din viața ei.

”Nu vreau să plâng, e dimineață, m-am machiat frumos. Dar nu e de plâns, acum simt că trăiesc cu adevărat. Mă bucur de absolut tot. Vreau să fac muzică frumoasă. Și sunt convinsă că mă voi vindeca. I-am pus numele Goguț chestiei asta din mine. Așa am simțit eu. La început, vorbeam cu el. Acum îl ignor. Sunt pregătită să mă vindec din toate punctele de vedere. Eu simt că, sufletește, sunt vindecată 90%.”, a concluzionat Adda.

citește și...