Adda, emoționată până la lacrimi, după un mesaj primit de la un fan. “Să nu cedezi nici măcar o secundă”

19.02.2022, 16:05
Adda, emoționată până la lacrimi, după un mesaj primit de la un fan. Să nu cedezi nici măcar o secundă
Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”

Fanii au fost surprinși de boala cu care luptă artista Adda. Cântăreaţa a primit zeci de mesaje  de susţinere. Vedeta a postat un mesaj care a emoţionat-o, pe pagina sa de Instagram. “Să nu cedezi nici măcar o secundă”, i-a transmis un fan. Cum a reacționat vedeta.

Adda trece prin clipe de coșmar, după ce a fost diagnosticată cu boala Borelia şi Bartonella, după un an şi jumătate de chin și confuzie. Vedeta a vorbit recent despre evoluția bolii și a mărturisit recent că a decis să se retragă din viață publică.

Fanii artistei au empatizat cu artista și i-au trimis zeci de mesaje de încurajare. Unul dintre ele, primit pe Instagram, a impresionat-o pe solistă.

Mesajul emoționant primit de Adda

“Bună, Adda! (…) Înțeleg prin ce treci. Să nu își fie frică. Știu că poți! Tu ne-ai spus tuturor că ptem atunci când nu am mai putut. Fii puternică și iubește orice obstacol ce îți stă în cale! Nu știu ce și cum să spun. Dar să nu uiți că sunt oameni în lumea asta care îți poartă muzica în suflet și pe tine ca om. Să nu cedezi nici măcar o secundă. Ești minunată!”, este mesajul emoționant primit de Adda de la una dintre fanele ei.

Vedeta a fost emoţionată până la lacrimi de cuvintele scrise de una dintre fanele ei. Solista le-a mulțumit fanilor pentru că îi sunt alături în această perioadă grea prin care trece.

’’Am trăit o minciună. Un an și jumătate’’

Artista a dezvăluit recent că a primit un diagnostic greșit și că timp de un an și jumătate a trăit într-o minciună. Ceea ce a ajutat-o să își întărească imunitatea a fost stilul de viață, spune artista.

‘’Am trăit o minciună. Un an și jumătate. M-am tratat greșit dar nu în totalitate. Am simțit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deștept. La fel și sufletul. Ele ne dau semnale până înțelegem. M-a salvat stilul de viață sănătos. Am reușit să îmi întăresc imunitatea și să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice’’, a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.

citește și...