Adda a împlinit 30 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

04.03.2022, 13:06
Adda a împlinit 30 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei
Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea, soțul ei. ”Eram semi beata, dupa un concert”

Artista Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie. Fanii i-au trimis urări încă de la primele ore ale dimineții. Solista a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și a mărturisit ce își dorește cel mai mult.  În urmă cu două săptămâni, vedeta a fost diagnosticată cu o boală cruntă,  însă a rămas cu zâmbetul pe buze.

Adda și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi, joi. Vedeta a postat câteva fotografii în care se poate observa că este bucuroasă. Cântăreața s-a îmbrăcat într-o ținută lejeră și nu a purtat machiaj.  Fiul și soțul ei au impresionat-o și i-au adus zâmbetul pe buze cu buchete de flori. Artista a împărtășit cu fanii momentul emoționat.

Cântăreața și-a pus o dorință, pe care a vrut să o împărtășească cu fanii din mediul online. Vedeta a mărturisit că este binecuvântată cu o familie unită, cu ”cel mai iubitor soț și cel mai superb copil”.

Care este cea mai mare dorință a artistei

Solista spune că cea mai mare dorință a sa este să fie sănătoasă, pentru a fi aproape de cei dragi.

„Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzică ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături.

Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca să pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus!”, este mesajul lăsat de Adda pe contul de Instagram.

Fotografia a fost apreciată de peste 20.000 de persoane, iar fanii i-au transmis sute de mesaje și au încurajat-o să lupte împotriva bolii Borelia şi Bartonella, care îi poate pune viața în pericol.

Artista a dezvăluit recent că a primit un diagnostic greșit și că, timp de un an și jumătate, a trăit într-o minciună.

 Vedetele i-au urat “La mulți ani”

Vedetele nu au trecut cu vederea ziua de naștere a blondinei, printre cei care i-au transmis un gând bun se numără Ami, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Mimi și Iuliana Luciu.

În urmă cu două săptămâni, artista a fost diagnosticată cu Bartonella. Adda urmează un tratament agresiv întrucât inflamația și neurotoxinele au ajuns deja la creier.

citește și...