Adda a ajuns pe perfuzii. ”Nu știu de la ce”

21.10.2020, 10:51
Adda a ajuns pe perfuzii. ”Nu știu de la ce”
Adda a ajuns pe perfuzii. ”Nu știu de la ce”

Cântăreața Adda a ajuns pe perfuzii la spital. Artista se confruntă cu o alergie.

Pe contul ei de socializare, Adda a dat publicității o fotografie în care apare pe patul de spital, cu perfuzii. Cântăreața a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei alergii.

”Alergia bat-o vina! Problema e că nu știu de la ce…”, este mesajul transmis de artistă, fără a oferi mai multe detalii referitoare la alergia cu care se confruntă.

Adda, mesaj la un an de la plecarea în ”Asia Express”

În urmă cu câteva zile, Adda și-a amintit de aventura pe care a trăit-o alături de soțul său, Cătălin Rizea, în cel de-al teilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, transmisă de postul de televiziune Antena 1. Cei doi au fost una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Vedeta a dat publicității mai multe fotografii, inclusiv una care a fost făcută chiar în ziua plecării în Asia. Deși ea și soțul său au trecut prin momente dificile în concurs, Adda a afirmat că s-ar întoarce oricând în concurs.

”M-a apucat nostalgia! 19 Octombrie, se face un an de cand am plecat in aventura vietii noastre de cuplu. Nu mai are rost sa zic cum a fost ? intens, fooooarte intens. Ideea e ca daca nu ne-a despartit Asia Express, nu ne mai desparte nimic. Imi pare rau ca la Tv se vede si se simte 1% din ce a fost acolo.

Ar fi tare sa se inventeze un dispositiv care sa te faca sa vezi cu adevarat ce se intampla, sa simti mirosul, fooooameeeaaaa, caldura, oboseala, GUUUSTUL, nervii, dorul de casa, adrenalina si f….. BUCURIA ca ai reusit sa ajungi din punctul A in punctul B si nu ai MURIT pe drum. ? Maine ne-am intoarce acolo! Jur!”, scria Adda pe pagina sa de socializare.

 

citește și...