Actrița Olga Kurylenko, infectată cu noul coronavirus. Actrița din ”James Bond”, în carantină!

16.03.2020, 10:46
Actrița Olga Kurylenko, infectată cu noul coronavirus. Actrița din ”James Bond”, în carantină!

Actrița Olga Kurylenko este infectată cu coronavirus. Vedeta, testată pozitiv cu noul coronavirus, se află în carantină.

Olga Kurylenko, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că a fost testată pozitiv cu nol coronavirus. Anunțul a fpst făcut de vedetă pe contul său de Instagram.

Vedeta a publicat și o fotografie de la fereastra casei sale, acolo unde se află în carantină.

 

View this post on Instagram

 

Locked up at home after having tested positive for Coronavirus. I’ve actually been ill for almost a week now. Fever and fatigue are my main symptoms. Take care of yourself and do take this seriously! Сижу в изоляции дома с диагнозом Коронавирус. Уже почти неделю болею. Температура и слабость – мои основные симптомы. Будьте осторожны и принимайте это во всерьёз! #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

”Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra și oboseala au fost principalele simptome. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru”, este mesajul transmis de actriță.

Olga Kurylenko este cunoscută și grație rolului de fată Bond în filmul ”007: Quantum of Solace”. Vedeta se alătură altor nume mari din showbiz-ul internațional care au fost testate pozitiv cu coronavirus, precum starul Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson.

FOTO: Profimedia