Actrița “Mi gorda bella” s-a căsătorit la 50 de ani. Cum arată românca faimoasă din telenovelele sud-americane

08.11.2022, 19:24

Este vorba despre Joana Benedek, o româncă care a făcut o carieră de succes ca actriță în Venezuela și Mexic, unde a jucat în “Mi gorda bella”, “La fea más bella” (versiunea mexicană a “Betty, la fea”) și “Amigas y rivales”, unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale. Anunțul legat de căsătorie a fost făcut pe rețelele de socializare de partenerul de viață al actriței, printr-o fotografie cu ei doi.

Joana Benedek, personajul negativ din telenovelele lui Emilio Larrosa, a reapărut după un deceniu de absență din telenovele. A făcut-o îmbrăcată în alb, la vârsta de 50 de ani, pentru că s-a căsătorit cu Javier Vargas pe 4 noiembrie, în Mexico City.

Actrița nu și-a putut ascunde emoția de a se alătura iubirii vieții ei, la o nuntă la care nu s-a făcut economie. Scântei, artificii și o sală somptuos decorată au oferit cadrul perfect pentru nuntă.

Nunta actriței din ‘Mi gorda bella’ la vârsta de 50 de ani

Ceremonia religioasă a avut loc în catedrala ortodoxă San Pedro și San Pablo, din Huixquilucan, statul Mexic, a indicat Infobae. După cununia religioasă, în care Benedek a fost livrat de Emilio Larrosa, producătorul mai multor romane pe care le-a făcut marginea, Cuplul a sărbătorit căsătoria într-o sală de bal elegantă.

Joana Benedek a purtat o rochie albă, de tip sirenă, cu un decolteu generos și umeri goi. Voalul lung de doi metri, din dantelă, cu aplicații florale. Buchetul de mireasă a fost format din flori roz și lila, precum lale și orhidee.

Joana Benedek s-a retras din luma reflectoarelor

După ceremonia religioasă, mirii și invitații lor au asistat la un foc de artificii, apoi s-au bucurat de o petrecere luxoasă, într-un salon elegant și prestigios.

Cel care a adus-o la altar pe actrița în vârstă de 50 de ani a fost producătorul Televisa Emilio Larrosa, cu care a lucrat la telenovelele Amigas y rivales și Mujeres engañadas.

În 2011, Joana Benedek a apărut pentru prima dată într-o telenovelă, Dos Hogares, iar de atunci s-a retras din luma reflectoarelor.

 

citește și...