Actrița Maia Morgenstern se confesează. ”Nu am acordat familiei mele suficient timp”

11.01.2022, 13:21
Actrița Maia Morgenstern se confesează. ”Nu am acordat familiei mele suficient timp”
Actrița Maia Morgenstern se confesează. ”Nu am acordat familiei mele suficient timp”

Renumita actriță Maia Morgenstern, în vârstă de 59 de ani, a făcut confesiuni în cadrul unei emisiuni online. Vedeta a vorbit despre familia sa. ”Nu am acordat familiei mele suficient timp”, a mărturisit binecunoscuta actriță. Maia Morgenstaren a fost căsătorită de două ori și are trei copii de care este foarte mândră.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România. De-a lungul timpului, aceasta a cucerit publicul cu rolurile interpretate în teatru și film.

În ceea ce privește viața personală, Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori și are trei copii. Despre familia sa a făcut artista dezvăluiri în cadrul unei emisiuni online.

Actrița Maia Morgenstern se confesează. ”Am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă”

Maia Morgenstern a vorbit despre familia sa la podcastul “Trup și suflet”, găzduit de Florentina Opriș. “Am făcut tare multe greșeli, evident. De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales la părinți, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii. Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță. Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur. Dar, am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da”, a spus renumita actriță, potrivit wowbiz.ro.

Despre cum s-a ocupat de creșterea și educația celor trei copii ai săi, artista a explicat: “Copiii mei au venit la intervale mari de timp, iar eu am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă. Lucrurile s-au schimbat radical. Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume, până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucru de urmat, de îndeplinit, de făcut contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil, iar când s-a născut era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte. Instinctul îți spune multe!”.

citește și...