Actrița Elvira Deatcu a împlinit 49 de ani. ”Nu agreez și nu-mi plac zilele de naștere”

24.03.2021, 15:37
Actrița Elvira Deatcu a împlinit 49 de ani. ”Nu agreez și nu-mi plac zilele de naștere”

Actrița Elvira Deatcu și-a aniversat de curând ziua de naștere. Vedeta a împlinit 49 de ani.

În data de 22 martie, Elvira Deatcu a împlinit 49 de ani. Actrița din serialul “Vlad” a mărturisit că nu îi plac zilele de naștere.

”Nu prea petrec de ziua mea, am repetat de dimineață până după-amiază. Nu agreez și nu-mi plac zilele de naștere. Dar demult, cred că ultima dată am sărbătorit când am împlinit 30 de ani și atunci am făcut petrecere în teatru, cu colegii”, a declarat Elvira Deatcu pentru click.ro.

Elvira Deatcu: ”Îmi doresc să se sfârșească odată cu perioada asta”

Întrebată ce își dorește, Elvira Deatcu a spus: ”Îmi doresc să se sfârșească odată cu perioada asta, să ne întoarcem la o normalitate pe care o trăiam, pe care o știam, deși sunt conștientă că normalitatea aia nu va reveni în viața mea. Și să fim cât mai puțin afectați, pentru că ăsta cred că este pariul cel mare, lăsând la o parte dilemele economice, dificultățile financiare pe care le avem cu toții în perioada. Important este să nu fi lăsat urme prea prea mari în sufletele noastre, fiind atât de urâtă perioada asta, că tare îmi e să nu constatăm peste niște ani de zile că urmările sunt cam grave sau destul de greu de depășit. Și recunosc că mă gândesc în primul rând la copiii mei, copiii noștri. Am mai trecut peste perioade mai puțin fericite, confortabile, echilibrate, suntem obișnuiți. Din păcate, nimeni nu are o poveste de viață lină și plină de lumină, noi suntem obișnuiți cu perioadele mai dificile. Dar pentru ei, eu sper că va fi bine. Sunt atentă și urmăresc sufletul copilașilor mei și nu numai ai mei. Ai noștri în general, pentru că sunt niște copii faini și tare îmi e că perioada asta, înstrăinarea asta între noi, între oameni, între ei, între prieteni va lasa urme. Urme pe care nu știu cum o să le depășim. Contează dimensiunea urmelor, că urme rămân clar”.

Vedeta a vorbit și despre filmările pentru serialul ”Vlad”, de la Pro TV.

”Deocamdată nimic, dar eu și echipa ne dorim să revenim la rolurile noastre. Eu nu mi-am pierdut speranța și sper că se va întâmpla și asta. Și nouă ne pare rău, ne influențează nenorocită asta de pandemie pe toate palierele și planurile”, a mai spus aceasta.

citește și...