Actorul Eugen Cristea, mărturisiri despre lupta cu depresia. ”A lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet”

11.05.2022, 13:10
Actorul Eugen Cristea, mărturisiri despre lupta cu depresia. ”A lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet”
Actorul Eugen Cristea, mărturisiri despre lupta cu depresia. ”A lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet”

Actorul Eugen Cristea, în vârstă de 70 de ani, a făcut mărturisiri la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars. Artistul a vorbit despre lupta cu depresia. ”A lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn”, a declarat binecunoscutul artist despre lupta sa cu depresia.

Eugen Cristea este unnul dintre cei mai îndrăgiți actori de pe scena artistică din țara noastră. A urmat studii teatrale, absolvind I.A.T.C. din București în anul 1976, după care a urmat o carieră de succes. În plan plan personal, Eugen Cristea formează un cuplu cu actrița Cristina Deleanu. Cristina Deleanu și partenerul său de viață, Eugen Cristea, au explicat, la o emisiune TV,  că medicii le-au recomandat să nu facă vaccinul împotriva coronavirusului din cauza unor probleme de sănătate.

La emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, actorul Eugen Cristea a făcut mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. Eugen Cristea a depistat că suferă de depresie după ce boala ce instalase și a fost nevoit să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Actorul Eugen Cristea, mărturisiri despre lupta cu depresia. ”Pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat”

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți. El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn. El a început încet de când a început pandemia. Ca de obicei, am căutat să mă refugiez în muncă, am reușit să fac destul de multe lucruri”, a dezvăluit Eugen Cristea, notează spynews.ro.

Actorul a mărturisit că la un moment dat a ajuns într-un moment în care nu își mai dorea să trăiască: „M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. (…) Deci m-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu și mi-a provocat… cum să vă spun… n-am vrut să mai trăiesc. (…) Mi s-a făcut frică”.

 

citește și...