Accidentul teribil prin care a trecut Raluca Podea. ”Timp de șase luni am delirat”

25.06.2020, 10:37
Accidentul teribil prin care a trecut Raluca Podea. ”Timp de șase luni am delirat”
Accidentul teribil prin care a trecut Raluca Podea. ”Timp de șase luni am delirat”

Raluca Podea și-a amintit de unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Vedeta a trecut printr-un accident teribil.

Raluca Podea a suferit un accident de mașină în adolescență. În urma accidentului, vedeta a avut nevoie de un an de recuperare. Despre momentele dificile prin care a trecut și-a amintit Raluca Podea la o emisiune de televiziune.

„Când aveam 17 ani am avut un accident de mașină. Eu mă aflam între scaune, fratele meu își pusese contura de siguranță cu cinci minute înainte de impact și el nu a pățit nimic. Am avut clavicula ruptă și am fost îngrijită acasă, a dat mama semnătură și m-a scos din spital.

Timp de un an am avut nevoie de recuperare. Arătam oribil, nu mă lăsau să mă văd, întrebam: ”mai sunt frumoasă?” și toată lumea îmi spunea că da, deși ascunseseră toate oglinzile din casă.

Timp de șase luni am delirat. Nu mai țin minte nimic din copilărie, rareori mai am pasaje când îmi mai amintesc diverse parfumuri. Doar pe prietena mea cea mai bună de atunci am recunoscut-o, acum recent”, a povestit Raluca Podea, citată de spynews.ro.

Raluca Podea e singură

Vedeta a vorbit și despre viața sa sentimentală, recunoscând că este singură după despărțirea de fostul ei iubit, Florin Pastramă, actualul soț al lui Brigitte Pastramă.

De altfel, zilele acestea, Raluca Podea a comentat pe marginea scandalului dintgre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt.

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult. Știi ce se întâmplă? Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat. Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greșit”, a declarat Raluca Podea.

citește și...