A murit Nelu Ploieșteanu. A pierdut lupta cu COVID-19

02.04.2021, 08:15
A murit Nelu Ploieșteanu. A pierdut lupta cu COVID-19
Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieşteanu a murit în această dimineaţă, la vârsta de 70 de ani.

Binecunoscutul artist de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu a încetat din viață. Acesta era internat la Spitalul Floreasca, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea artistului era una gravă. Cu o saturație de oxigen de 50% și plămânii afectați în proporție de 70%, doar o minune l-ar fi putut salva pe îndrăgitul artist. Infecţia cu noul coronavirus asociată cu celelalte problemele medicale pe care le avea i-au fost fatale.

Cea care a făcut anunțul desre decesul lui Nelu Ploieșteanu a fost jurnalista  Mara Bănică. Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa ti Odihneasca sufletul in Rai! ???, a scris aceasta pe contul său de socializare.  Și interpretul de muzică populară Florin Vasilică a scris pe contul de socializare: ”Nea Nelu Ploieșteanu a încetat din viață… Drum lin către stele, maestre! Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”.

Marea dramă prin care a trecut Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o mare dramă în aprilie 2018. Atunci, fiul său, Mihăiță, a încetat din viață. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era imobilizat la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința.

De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie. Cea care s-a ocupat dintotdeauna de Mihăiță a fost soția lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Elena Ploieșteanu, soția lui Nelu Ploieșteanu, a povestit, la TV, despre drama prin care a trecut băiatul lor. ”La o lună şi jumătate medicii i-au făcut un vaccin şi la două săptămâni nu a mai mişcat nici mânuţe, nici picioruşe. În momentul în care i-a făcut vaccinul s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul. După câţiva ani am mers să caut fişa, dar nu am mai găsit-o”, spunea Elena Ploieșteanu într-un interviu din urmă cu ani pentru emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1.

citește și...