A murit Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact

24.06.2022, 10:44
A murit Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact
A murit Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact

Doliu pe scena artistică din România. A murit Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact. Fostul toboșar al trupei Compact s-a stins din viață din viață în seara de 23 iunie 2022. Anunțul despre decesul muzicianului a fost făcut de primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, care a transmis un mesaj în mediul online.

Leluț Vasilescu, fostul toboșar și totodată și membru fondator al trupei Compact, a încetat din viață în seara zilei de 23 iunie 2022. Acesta se confrunta de ceva vreme cu pobleme de sănătate.

Anunțul despre decesul lui Leluț Vasilescu a fost făcitîn mediul online de primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.

A murit Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact. ”În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare”

”Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, este mesajul transmis de primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.

Și actrița Nuami Dinescu a transmis un mesaj după dispariția lui Leluț Vasilescu: ”Off, fir-ar-sa fie, iar deschid telefonul și prima veste care îmi cade sub ochi e de la Ionuț “o murit Lelut”! 😭 Știu ca toți plecam, dar mai încet, Doamne, că pleaca mult prea mulți și prea repede… Dumnezeu să te primească, draga Lelut, cu zâmbetul pe buze, cum erai tu; noi, cei care rămânem fără voi, o să ne imaginam că vă adunați toți și o sa cântați și o sa va veseliti ca odinioară…”.

citește și...