A murit Ionel Lazăr, solistul de muzică populară depistat cu cancer în stadiu terminal

26.10.2022, 22:15
A murit Ionel Lazăr, solistul de muzică populară depistat cu cancer în stadiu terminal
A murit Ionel Lazăr, solistul de muzică populară depistat cu cancer în stadiu terminal

Ionel Lazăr, solistul de muzică populară depistat cu cancer în stadiu terminal, a decedat! În urmă cu doi ani, solistul a aflat că are mai multe tumori în corp, având nevoie și de intervenții chirurgicale. Din păcate, boala l-a răpus la doar 47 de ani. 

Ionel Bebe Lazăr, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară de la noi, a murit! În urmă cu doar două săptămâni, artistul mărturisea că doctorii i-au descoperit tumorile prea târziu.

Cu toate acestea, el era încrezător că va scăpa, ba chiar urma mai multe ședințe de radioterapie. Din nefericire, corpul lui a cedat.

Ionel Lazăr a murit

Toată drama lui a început în pandemie, când a observat că slăbise foarte mult, aproximativ 20 de kg. Inițial, interpretul a crezut că pierderea bruscă a kilogramelor sunt din cauza oboselii și a stresului. Din nefericire, atunci când a mers la doctor, bărbatul a primit o veste dură.

În timpul intervenției chirurgicale, chirurgii au descoperit că Ionel Lazăr avea tumori localizate în mai multe organe. După ce tumorile i-au fost extirpate, artistul a început ședințele de radioterapie.

Avea numeroase tumori în organism

Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat.

Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul pentru Star Popular.

citește și...