A murit Bob Saget. Celebrul actor american a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida

10.01.2022, 12:49

Actorul și comediantul american Bob Saget, cunoscut cel mai bine pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (Casa plină), a murit subit la vârsta de 65 de ani, a anunțat familia sa. Artistul a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida.

Bob Saget a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House. Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

Ofițerii de la Biroul şerifului comitatului Orange au sosit după un apel de la personalul hotelului. Biroul şerifului comitatului Orange a transmis pe Twitter că un bărbat inconştient a fost găsit într-o cameră de hotel”. Ulterior, „bărbatul a fost identificat drept Robert Săget şi a fost declarat decedat la faţa locului”.

Detectivii nu au găsit semne de acte violente  sau consum de droguri în timpul anchetelor inițiale

Detaliile exacte despre moartea lui rămân neclare. Dar, într-o scurtă declarație postată pe Twitter, Departamentul Sheriff a spus că detectivii nu au găsit semne de acte violente  sau consum de droguri în timpul anchetelor inițiale.

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a precizat el.

Ultimul mesaj postat de actor

Înainte să îi fie descoperit cadavrul, actorul a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu un mesaj în care spunea că întoarcerea la comedie l-a făcut să se simtă ca la 20 de ani.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris comediantul.

Soţia şi copiii actorului, în stare de şoc

Familia actorului se află în stare de soc. Soţia lui, Kelly Rizzo, şi cei doi copii, au publicat un mesaj sfâșietor.

„Suntem devastaţi. Confirmăm că iubitul nostru Bob s-a stins din viaţă. El a fost totul pentru noi şi vrem să ştiţi cu toţii cât de mult îşi îndrăgea fanii, iubea să urce pe scenă şi să strângă laolaltă oamenii cu ajutorul umorului”, a scris familia lui Bob Saget

 

citește și...