A murit actorul James Michael Tyler, cunoscut din serialul ”Friends”

25.10.2021, 14:08
A murit actorul James Michael Tyler, cunoscut din serialul ”Friends”
A murit actorul James Michael Tyler, cunoscut din serialul ”Friends”

Actorul James Michael Tyler, cunoscut grație rolului lui Gunther, managerul cafenelei Centrel Perk din serialul de mare succes “Friends” (”Prietenii tăi”), a murit duminică, 24 octombrie 202.  Starul american avea 59 de ani. James Michael Tyler fusese diagnosticat cu cancer de prostată în anul 2018.

James Michael Tyler a încetat din viață duminică, 24 octombrie 2021, în locuinţa sa din Los Angeles, după o luptă cu cancerul de prostată, diagnosticat pentru prima dată în 2018.

“Lumea l-a cunoscut ca Gunther (al şaptelea “prieten”), din serialul de succes Friends, dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susţinător al conştientizării cancerului şi soţ iubitor“, a declarat reprezentantul său, Toni Benson, potrivit Mediafax.

A murit actorul James Michael Tyler, cunoscut din serialul ”Friends”. C e mesaj a transmis Jennifer Aniston

Actorul a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Gunther, managerul cafenelei Central Perk şi admiratorul lui Rachel în celebrul serial din anii ’90, dar a jucat în numeroase alte titluri, printre care “Scrubs”, “Modern Music” şi “Sabrina the Teenage Witch”.

„Friends n-ar fi fost la fel fără tine. Ne vei lipsi”, a scris actriţa Jennifer Aniston, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

citește și...