Andra, despre cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut până acum: ”Să mă mărit la 22 de ani”

27.02.2021, 15:04
Andra, despre cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut până acum: ”Să mă mărit la 22 de ani”
Andra, despre cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut până acum: ”Să mă mărit la 22 de ani”

Andra a făcut declarații despre partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, dar și despre cei doi copii ai lor.

În luna august a anului trecut, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Andra a fost întrebată care consideră că este cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut până acum în viață.

”Să mă mărit la 22 de ani! Unii așa îmi spun, serios, că m-am grăbit. Dar eu știam că e alegerea perfectă și nu aveam motive să mai aștept”, a afirmat Andra.

Andra, detalii despre soțul ei și copiii lor

Andra a vorbit și despre relația cu partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, explicând cum reușesc să mențină vie pasiunea în cuplul lor. ”E mult spus „scântei”, dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice?”, a mărturisit artista.

Andra a făcut declarații și despre cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță, David și Eva.

”Sunt foarte dezvoltați emoțional, înțeleg situații foarte complexe și sunt foarte creativi. Uneori mi se pare că sunt mai înțelepți decât unii adulți!”, a comentat cântăreața.

Cântăreața a mărturisit că micuții au înclinații artistice și că ar putea avea cariere ca actori sau cântăreți. ”Sigur ne moștenesc, sunt foarte extrovertiți. Cred că amândoi ar putea deveni artiști, poate actori, poate cântăreți! Cel puțin așa pare acum, dar vom mai vedea, peste ani, ce își doresc”, a completat Andra.

citește și...