Bianca Drăgușanu dă detalii despre fiica sa. ”Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

09.12.2020, 14:43
Bianca Drăgușanu dă detalii despre fiica sa. ”Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”
Bianca Drăgușanu dă detalii despre fiica sa. ”Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

Bianca Drăgușanu a oferit detalii despre Sofia Natalia, fiica sa și a prezentatorului de televiziune Victor Slav.

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe, Sofia Natalia, rezultat al poveștii de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Victor Slav. La o emisiune de televiziune, Bianca drăgușanu a oferit detalii despre fiica sa, afirmând că aceasta este foarte răsfățată și știe cum să procedeze pentru ca lumea din jur să-i facă pe plac. „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu, relatează spynews.ro.

„Răsfățul ăsta exagreat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu nu se gândește la o nouă relație

Bianca Drăgușanu a mărturisit că în prezent nu are o relație și nici nu intenționează să-și facă un iubit, cel puțin deocamdată.

Vedeta a afirmat că și-a făcut planuri pentru sărbători, dar acestea nu includ niciun eventual iubit.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare încredibilă prin care eu am scăpat”, a detaliat Bianca Drăgușanu, conform sursei menționate anterior.

citește și...