Pepe și Raluca Pastramă se războiesc pe avere. Ce au de împărțit cei doi soți la divorț

08.12.2020, 20:19
Pepe și Raluca Pastramă se războiesc pe avere. Ce au de împărțit cei doi soți la divorț
Pepe și Raluca Pastramă se războiesc pe avere. Ce au de împărțit cei doi soți la divorț

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de mariaj! Din nefericire, divorțul se anunță unul furtunos, mai ales că artistul ar fi fost înșelat de mama fiicelor sale.

Pepe a anunțat public că s-a separat de Raluca Pastramă, printr-un clip postat pe contul lui de Youtube. Deși solistul preconiza că va divorța amiabil de Raluca, lucrurile s-au complicat între timp.

Bruneta a cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei, acuzându-l că a fost violent. Din acest motiv, divorțul celor doi va fi unul cu scântei.

Raluca Pastramă, lovitură de grație pentru Pepe

În plus, Pepe și Raluca Pastramă au de împărțit mai multe afaceri care se ridică la nu mai puțin de 500.000 de euro. Potrivit Wowbiz, bruneta a depus deja la Tribunalul București o nouă acțiune împotriva lui Pepe, acțiune prin intermediul căreia încearcă să anuleze o hotărâre AGA luată pe data de 3 decembrie în legătură cu activitatea firmei Rosa Music SRL. Firma respectivă administrează grădinița ce funcționează în casa părinților săi.

Raluca Pastramă este singurul asociat al grădiniței, însă se pare că a dorit ca solistul să nu ia nicio decizie în legătură cu managementul grădiniței private.

Din punct de vedere financiar, Pepe ar fi ajutat-o pe Raluca să își pună pe picioare această afacere. Artistul ar fi investit peste 450.000 de euro în grădinița Ralucăi, care s-a ocupat exclusiv de partea administrativă și alegerea angajaților.

Pepe a investit enorm în grădinița privată a soției

‘M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii’, povestea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

În fața judecătorilor, Pepe și Raluca vor avea de împărțit nu doar afacerea cu grădinița, ci și un salon de înfrumusețare, de care se ocupa tot Raluca.

Pe lângă afacerile cu Raluca, Pepe are propria firmă pe care își desfășoară activitatea artistică. În 2019, solistul a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 lei și un profit net de 92.000 lei.

citește și...