FOTO EXCLUSIV. Adrian Nartea, extrem de atent la nevoile soției însărcinate. Ce a făcut actorul din ‘Vlad’

28.11.2020, 18:26

Adrian Nartea, actorul principal din serialul ‘Vlad’, este un bărbat extrem de atent, mai ales că acum soția lui, Alina Ferinceac, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi formează un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. 

Adrian Nartea urmează să devină din nou tătic! Simpaticul actor din ‘Vlad’ a anunțat, în urmă cu o lună, că partenera lui, fostul manechin Alina Ferinceac, este gravidă în cinci luni. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adrian Nartea și soția lui, un cuplu de excepție

Alina Ferinceac este însărcinată tot cu o fetiță, o surioară pentru micuța Mara, chiar dacă fericitul viitor tătic a dezvăluit că ‘runda’ aceasta ar fi vrut să vadă cum e să fii și părinte de băiețel.

Ne-a surprins vestea că vom mai avea un copil, dar ne doream atât noi, cât și Mara. Vom avea o fetiță și va sosi în viața noastră undeva în martie. Ne-am gandit și la nume deja, noi avem o variantă, Mara are alta variantă. Încă negociem cu ea acum, nu ne-am decis’, a spus actorul, la emisiunea ‘La Măruță’.

Adrian Nartea și soția lui sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și sunt de nedespărțit. Cei doi soți au fost surprinși de paparazzi TACATACA, alături de fiica lor, în timp ce ieșeau din incinta unei clădiri din Capitală.

Soția actorului, o gravidă activă

Ca un soț grijuliu ce este, Adi Nartea a fost atent la soția lui însărcinată, căreia i-a deschis chiar și portiera mașinii pentru a se urca, împreună cu fiica lor. De remarcat că Alina, soția actorului, arată extrem de bine, deși este gravidă pentru a doua oară. Cu toate că era îmbrăcată total în negru, Alinei i se zărea burtica de gravidă.

Povestea de iubire dintre Adrian și Alina este una extrem de frumoasă! Actorul a cerut-o în căsătorie pe soția sa într-un mod inedit. El a invitat-o la o cofetărie cu ocazia zilei de Valentine’s Day și i-a scris cererea pe o prăjitură de ciocolată.

citește și...