Mihaela Borcea, declarație impresionantă pentru iubitul ei. ”Tu ești povestea mea de dragoste”

23.11.2020, 09:35
Mihaela Borcea, declarație impresionantă pentru iubitul ei. ”Tu ești povestea mea de dragoste”
Mihaela Borcea, declarație impresionantă pentru iubitul ei. ”Tu ești povestea mea de dragoste”

Mihaela Borcea l-a aniversat pe actualul ei iubit, ocazie cu care i-a făcut acestuia o superbă declarație de dragoste.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel. În prezent, Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap. Despre povestea de dragoste dintre cei doi s-a aflat la începutul anului 2018.

În weekend, Mihaela Borcea l-a aniversat pe actualul său partener de viață. Aceasta i-a făcut o declarație de dragoste lui Sorin Rap în mediul online. ”La mulți ani, iubitule! ?? Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!??”, a scris Mihaela Borcea pe contul său de socializare, unde a publicat și câteva fotografii în care apare alături de actualul său partener de viață.

Ce spune Cristi Borcea despre partenerele sale de viață

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Valentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea.

„Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...