Băieții Ilenei Ciuculete o vor executa silit pe fiica lui Cornel Galeș. Ce sumă au de primit Mugurel și Cristi Sfetcu

31.10.2020, 16:04
Băieții Ilenei Ciuculete o vor executa silit pe fiica lui Cornel Galeș. Ce sumă au de primit Mugurel și Cristi Sfetcu
Băieții Ilenei Ciuculete o vor executa silit pe fiica lui Cornel Galeș. Ce sumă vor primi Mugurel și Cristi Sfetcu

Bătălia pe moștenirea regretatei soliste de muzică populară, Ileana Ciuculete, nu se mai termină! Băieții artistei, Mugurel si Cristi Sfetcu, se războiesc de ani buni pentru avere și vor cu orice preț să își primească drepturile.

Ileana Ciuculete a decedat în aprilie 2017, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică! După moartea interpretei, Mugurel și Cristi Sfetcu s-au luptat pentru avere cu fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș. Din păcate, bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de mașină în Spania, la finalul lui 2019.

După decesul acestuia, războiul din instanță s-a mutat între fiica lui Galeș, Claudia Stroe, și fiii Ilenei Ciuculete. Recent, cei doi băieți, Mugurel și Cristi Sfetcu, au câștigat procesul și o vor executa silit pe fiica lui Cornel Galeș, pentru suma de 68.000 euro.

Scandal pe averea Ilenei Ciuculete

Conform judecătorilor, celor doi fii ai regretatei interprete le revin câte 34.000 euro de căciulă. În urmă cu doi ani, Mugurel și Cristi Sfetcu câștigaseră procesul prin care au cerut drepturile după moartea mamei lor, însă lucrurile s-au schimbat radical după moartea lui Galeș.

Copiii solistei au vrut ca totul să se împartă pe cale amiabilă, dar fiica naturală a lui Cornel Galeș nici nu a vrut să audă de această posibilitate.

‘Hotararea este definitiva si irevocabila si, din cate stiu eu, fiica lui Cornel Gales nu a facut niciun demers. Noi, fiind in contradictoriu cu mostenitorul lui Cornel Gales, respectiv fiica acestuia, noi incercam sa recuperam banii din patrimoniul domnului Gales, care au ajuns la ea. Eu am discutat cu dumneaei si m-a rugat sa n-o mai dernajez, sa n-o mai sun.

Am vrut ca lucrurile sa fie deschise si fiecare sa-si valorifice drepturile, mai ales ca baietii ar fi vrut sa aiba o relatie deschisa, ca doar nu le-a facut nimic. Dumneaei nu a dorit acest lucru si i-am respectat decizia’, a declarat Răzvan Socoteanu, avocatul fiiilor Ilenei Ciuculete, pentru starpopular.ro.

Ce avere au de împărțit

De asemenea, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete și Claudia Stroe vor împărți și apartamentul pe care Cornel Galeș l-a achiziționat într-un cartier rezidențial, după ce Ileana Ciuculete a decedat în 2017.

‘Dosarul de instanta s-a finalizat, suntem in faza de executare silita, respectiv faza procesului civil care are ca si finalitate recuperarea creantelor pe care baietii le au asupra mostenitorilor domnului Cornel Gales. Sumele sunt cele mentionate pe portalul instantelor (n.r. cate 34.000 euro pentru cei doi fii ai regretatei artiste). Dosarul este la un executor judecatoresc si este in procedura prealabila de comunicare a executarii’, a mai adăugat avocatul.

citește și...