Cum a câștigat Andreea Esca primii bani. Pe ce i-a cheltuit

26.10.2020, 14:14
Cum a câștigat Andreea Esca primii bani. Pe ce i-a cheltuit
Cât a fost primul salariu al Andreei Esca. Pe ce a cheltuit banii

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a dezvăluit din ce a câștigat primii bani și pe ce anume i-a cheltuit.

La emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, vedeta de televiziune Andreea Esca a vorbit despre primii bani pe care i-a câștigat. Aceasta a spus și ce a făcut cu suma respectivă. Andreea Esca a luat 100 de lei după ce a făcut figurație într-un film, cu care și-a cumpărat o pereche de cercei.

”Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a dezvăluit prezentatoarea TV, citată de revista Viva.

Cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune

Într-un interviu pentru revista Tango, Andrea Esca povestea cum a ajuns să lucreze în televiziune. Aceasta a lucrat în televiziune pentru prima dată la postul TV  SOTI.

”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, detalia Andreea Esca.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune.

citește și...