Declarația de dragoste supremă a lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, la împlinirea a șase ani de relație

23.10.2020, 13:29
Declarația de dragoste supremă a lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, la împlinirea a șase ani de relație
Declarația de dragoste supremă a lui Felix Baumgartner pentru Mihaela Rădulescu, la împlinirea a șase ani de relație

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat zilele trecute șase ani de relație. Celebrul parașutist i-a făcut o surpriză majoră iubitei lui, pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se iubesc de șase ani! Cascadorul austriac și-a surprins partenera cu o zi înainte de aniversarea relației, iar fanii i-au felicitat pentru frumoasa poveste de iubire pe care o au.

Pe Instagram, Felix Baumgartner a publicat un clip în care pot fi văzute momente speciale din viața acestora. În plus, Felix Baumgartner i-a dedicat Mihaelei melodia ‘Can’t Get You Off My’.

Felix Baumgartner, mesaj de dragoste pentru Mihaela Rădulescu

Evident că diva de la PRO TV s-a arătat topită după gestul iubitului și a pus pe Instagram o fotografie, alături de mesajul: “Fața mea când văd așa ceva”. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️❤️❤️ Music by Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) pe

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Mihaela Rădulescu a vorbit despre partenerul ei. Diva de la Monaco a explicat de ce nu vrea să se mai mărite.

‘Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie’, a declarat Mihaela pentru VIVA!

De ceva vreme, Mihaela Rădulescu nu a mai publicat imagini cu Felix pe rețelele de socializare, așa că de aici până la zvonurile unei despărțiri nu a trecut mult timp. Iată, însă, că lucrurile între ei merg de minune și se iubesc la fel ca-n prima zi când s-au cunoscut.

Cum s-a adaptat la Ferma

În ultima perioadă, vedeta a fost prinsă cu filmările pentru emisiunea ‘Ferma’, de la PRO TV.

‘Mănânc tot ce-mi place, am doar grijă la cantități. Nu gândesc în calorii, ci în plăceri care-mi dau o stare bună. Fac sport zilnic și nu mă chinui cu diete, ci mă delectez cu ce știu că mă face fericită. Nu renunț la joie de vivre nici în pădure.

Anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli. M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti, iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare’, a declarat gazda show-ului Ferma, pentru VIVA!

citește și...