Cătălin Măruță: ”Eva ar mai vrea o surioară, David ar mai vrea un băiat”

01.09.2020, 15:16
Cătălin Măruță: ”Eva ar mai vrea o surioară, David ar mai vrea un băiat”
Cătălin Măruță: ”Eva ar mai vrea o surioară, david ar mai vrea un băiat”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a făcut declarații despre familia sa și despre eventualitatea ca aceasta să se mărească.

În ultima vreme s-a tot zvonit că Andra ar fi însărcinată. Soțul artistei, Cătălin Măruță, a ținut să precizeze că aceasta nu așteaptă un copil. Prezentatorul de televiziune a explicat, însă, cum crede el că ar reacționa cei doi copii ai lor dacă ar afla că urmează să aibă un frățior.

”N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele.

Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a declarat Cătălin Măruță pentru revista Viva.


Andra și Cătălin Măruță au aniversat 12 ani de căsătorie

În luna august, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie.  Cei doi au petrecut alături de nașii lor de cununie și de câțiva prieteni apropiați.

”Îți vine să crezi?!? 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim. Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...