Mesajul Andreeei Berecleanu despre nașa ei de cununie, Ileana Badiu. ”Dacă e tristă, îi simți suferința”

12.08.2020, 10:34
Mesajul Andreeei Berecleanu despre nașa ei de cununie, Ileana Badiu. ”Dacă e tristă, îi simți suferința”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu i-a transmis un mesaj de suflet nașei ei de cununie, Ileana Badiu, care și-a aniversat ziua de naștere.

De ziua de naștere a Ilenei Badiu, Andreea Berecleanu i-a făcut urări publice celei care îi este nașă de cununie.

”Și dacă tot am scris despre prieteni, astăzi e rândul Ilenei Badiu. Astăzi este ziua Ilenei de naștere. Nu doar că mi-e prietenă, îmi e și nașă. E una dintre cele mai sensibile și puternice femei, totodată!

Fie că stai 5 minute cu ea sau o viață, ai parte de râs și de plâns de bucurie. Și dacă e tristă, îi simți suferința și îi ești alături.

Pentru că sufletul ei e deschis și sincer și așa sunt și cei pe care i-a ales drept prieteni de cursă lungă. La mulți ani, fericiți, buni, sănătoși, cu multe împliniri și revelații! Te iubim!❤️”, i-a transmis fina Andreea Berecleanu nașei sale.

Andreea Berecleanu este verișoară cu soțul Ilenei Badiu

Puţini ştiu că Andreea Berecleanu este rudă cu Cătălin Badiu, soțul Ilenei Badiu. Acesta îi este văr vedetei de televiziune. Medicul şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei Badiu este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar ulterior s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai admirate vedete de televiziune din România. Anul acesta, Andreea Berecleanu a anunțat că părăsește trustul Antena 1, unde ani de zile a prezentat principalul jurnal de știri. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

citește și...