VIDEO / Angela Rusu, scene tandre cu soțul în noul videoclip

23.07.2020, 12:45
VIDEO / Angela Rusu, scene tandre cu soțul în noul videoclip
VIDEO / Angela Rusu, scene tandre cu soțul în noul videoclip

Cântăreața Angela Rusu apare în ipostaze tandre cu soțul său, în pat, în noul videoclip.

Angela Rusu a lansat piesa “Te iubesc la fel”, în videoclipul căreia apare alături de soțul ei, MariusMoldovan, cu care are o relație de aproape zece ani.

Cei doi sunt protagoniștii unor scene pline de tandrețe, în pat. Este pentru prima oară când Marius, partenerul de viață al artistei apare într-un videoclip.


Filmările au durat șapte ore și s-au desfășurat pe Lacul Colibița.

“Am lansat o piesă de dragoste, pe ritmuri de samba, și sunt tare fericită. Se numește “Te iubesc la fel”, este jurământul pe care și-l poate face orice cuplu îndrăgostit, este și o reînnoire a jurămintelor mele față de Marius. Piesa este realizată de Studio Viper Production Cluj și am filmat într-un decor de poveste, la Colibița.

În cei 20 de ani de carieră nu am fost atât de surprinsă cum s-a întâmplat acum, pentru că am lucrat cu un regizor cu o imaginație bogată, care a scos din mine ”fiara”, cum s-ar zice. Am filmat un moment în dormitor, foarte sexy, dar neobișnuit pentru mine, care sunt o timidă. Recunosc că a fost greu și nu a ieșit din prima, așa că am reluat cadrele respective”, a declarat Angela Rusu, potrivit click.ro.

 

A slăbit 26 de kilograme în doi ani

Interpreta de muzică populară Angela Rusu, în vârstă de 45 de ani, arată extraordinar de bine. Însă artista a avut probleme cu kilogramele. Aceasta ajunsese să cântăreață peste 90 de kilograme, însă a reușit să slăbească spectaculos în ultimii doi ani.

Vedeta a dat jos 26 de kilograme în doi ani cu ajutorul unei diete personalizare.

Angela Rusu are în prezent 67 de kilograme, dar mai vrea să dea jos încă șase kilograme.

“Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 de kilograme la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate.

M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm. Am fost la nutriționistă… Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu”, a povestit Angela Rusu

citește și...