FOTO / Cine este Magda Pălimariu de la PRO TV. Poze de neuitat cu prezentatoarea de la Meteo

19.07.2020, 12:26
FOTO / Cine este Magda Pălimariu de la PRO TV. Poze de neuitat cu prezentatoarea de la Meteo
FOTO / Cine este Magda Pălimariu de la PRO TV. Poze de neuitat cu prezentatoarea de la Meteo

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii ”Meteo”, de la postul de televiziune Pro TV, arată de excepție. Este una dintre cele mai seducătoare apariții de pe micile ec rane.

Magda Pălimariu este trecută de 40 de ani, dar arată extraordinar de bine. Are o siluetă de invidiat De altfel, imaginile cu Magda Pălimariu în costum de baie, la plajă, demonstrează că prezentatoarea de televiziune are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Cine este Magda Pălimariu

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri.

”Eu am crescut la Sibiu şi am făcut facultatea la Cluj. În 2003-2004 m-am mutat de tot la Bucureşti, am început să lucrez în televiziune, am făcut masterul în jurnalism, după care a venit şansa cea mare să intru în Pro TV”, spunea vedeta.

Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. rezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat.

”Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, explica Magda Pălimariu pentru click.ro.

 

Ce face Magda Pălimariu pentru a se menține în formă

”Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă. Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă”, a declarat prezentatoarea rubricii ”Meteo” de la Pro TV, într-un interviku pe care l-a acordat recent.

 

citește și...