Cum s-a schimbat programul Magdei Pălimariu din cauza pandemiei de coronavirus

30.04.2020, 09:54
Cum s-a schimbat programul Magdei Pălimariu din cauza pandemiei de coronavirus
Cum s-a schimbat programul Magdei Pălimariu din cauza pandemiei de coronavirus

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, a explicat cum s-au schimbat lucrurile la locul ei de muncă de când a început pandemia de coronavirus.

Magda Pălimariu, de la Pro TV, a explicat că face cu schimbul cu colegul ei Busu. Unul lucrează jumătate de lună, celălalt cealaltă jumătate.

”În primul rând, pentru siguranța noastră și a celor din jur, s-a modificat programul de la serviciu. Dacă înainte eu și colegul meu, Busu, aveam un program stabilit, în funcție de zile și de jurnale, acum nu mai este așa. Unul dintre noi prezintă două săptămâni, de la matinal până seara târziu, apoi sta 14 zile în autoizolare. Când unul stă acasă, celălalt muncește și, apoi, schimbăm”, a declarat Magda Pălimariu pentru click.ro.

”Lucrăm într-o redacție de știri și este foarte important ca în această perioadă să avem grijă unii de ceilalți. Colegii mei merg pe teren pentru ca publicul să fie mereu informat corect și la timp. Suntem cu toții precauți și respectăm toate măsurile impuse de autorități”, a adăugat ea.

Vedeta de la Pro TV a dezxvăluit și cum se desfășoară viața ei în această perioadă.

”Petrec două săptămâni acasă, în autoizolare, și am mult mai mult timp pentru mine. Înainte mergeam la muncă zi de zi și nu reușeam niciodată să fac tot ce ce-mi propuneam. Acum pot să-mi organizez atât de bine timpul, încât să fac tot ceea ce-mi doresc. Cred în bucuria lucrurilor simple, iar acum am timp să experimentez astfel de stări și să le simt savoarea. O muzică bună, o carte interesantă, diminețile târzii, mirosul de cafea sunt doar câteva lucruri de care mă bucur în tot acest timp”, a spus ea.

citește și...