Ce s-a ales de actrița Cătălina Mustață, după divorțul de Florin Zamfirescu! Unde trăiește acum și cu cine s-a recăsătorit

16.07.2020, 11:35
Ce s-a ales de actrița Cătălina Mustață, după divorțul de Florin Zamfirescu! Unde trăiește acum și cu cine s-a recăsătorit
Ce s-a ales de actrița Cătălina Mustață, după divorțul de Florin Zamfirescu! Unde trăiește acum și cu cine s-a recăsătorit

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au divorțat în 2012, după 21 de ani de mariaj, însă viața nu a stat în loc pentru niciunul dintre cei doi actori. Ambii și-au refăcut viața amoroasă.

Florin Zamfirescu s-a recăsătorit cu Daciana, medic de familie, iar Cătălina Mustață s-a mutat în America, unde și-a găsit liniștea alături de fostul ei diriginte.

Cătălina Mustață locuiește în America

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu divorțau în urmă cu 8 ani. După separare, Florin Zamfirescu i-a lăsat actriţei vila din Mogoşoaia, dar a rămas cu jumătate din curtea de 2.500 de metri pătraţi. Pe porţiunea aceasta, actorul şi-a ridicat şi el o casă mare, lucru care a deranjat-o enorm pe fosta lui soție.

Cătălina Mustață s-a plâns prietenilor că Florin Zamfirescu a vrut să îi facă în ciudă. “Nu mă deranjează că stau la numai doi paşi de Cătălina. Eu m-am resemnat şi îi păstrez o amintire frumoasă”, spunea Florin Zamfirescu.

Anii au trecut, iar Cătălina Mustață a uitat de certurile cu fostul ei partener și s-a recăsătorit. În plus, ea a renunțat la România în favoarea Statelor Unite ale Americii, unde s-a stabilit împreună cu soțul ei, Mihai Avram. Ambii locuiesc în Texas, iar bărbatul este profesor de fizică la Colegiul Comunitar Austin.

Cătălina Mustață și actualul ei soț s-au întâlnit la reuninea de 20 de ani de când actrița a terminat liceul. În perioada liceului, Mihai Avram i-a fost profesor de fizică şi, totodată, diriginte. Cei doi s-au căsătorit în 2016. De altfel, Florin Zamfirescu s-a arătat bucuros că fosta lui soție este fericită.

‘Am mers și eu la acea reuniune, unde l-am cunoscut pe fostul ei diriginte. Mi s-a părut un om minunat. Dacă s-a măritat chiar cu fostul diriginte, cu atât mai frumos, pentru că el mi s-a părut un om de ispravă’, declara Florin Zamfirescu, pentru Click!, în urmă cu trei ani.

De ce s-au despărțit

Deși marele actor a mai fost căsătorit cu trei femei, Cătălina Mustață este singura cu care acesta nu a rămas în relații bune.

‘Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun. 5 ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi fost al treilea divorț.

Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină. Eu am procedat ca maimuțele. Am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa-zisa frumusețe imediată. Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina.

Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa’, a spus Florin Zamfirescu, la Antena Stars.

citește și...