Busu, dezvăluiri despre momentul de cumpănă prin care a trecut. ”Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă”

06.07.2020, 10:54
Busu, dezvăluiri despre momentul de cumpănă prin care a trecut. ”Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă”
Busu, dezvăluiri despre momen tul de cumpănă prin care a trecut. ”Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă”

Florin Busuioc și-a amintit despre momentul de cumpănă din viața sa, din urmă cu doi ani.

Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani. În luna noiembrie a anului 2018, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Despre momentul de cumpănă prin care a trecut a făcut Busu declarații pentru revista Viva. Acesta a mărturisit ce a simțit în momentul în care s-a trezit la terapie intensivă.

””Ce caut eu aici?!. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a declarat Florin Busuioc.

Busu și-a amintit și de momentul în care o tânără din Buftea i-a spus că la 56 de ani va avea o cumpănă.

”Când fata respectivă mi-a prezis această treabă, nu e că nu am luat-o în seamă, dar am uitat. În perioada aceea, aveam cumva încredere în ce spune ea, pentru că se mai adeveriseră multe alte asemenea întâmplări. M-am gândit că poate așa o fi, dar, îți dai seama, a fost în urmă cu 20 de ani, nu aveam cum să fiu atât de ancorat în treaba asta. Nu i-am dat prea mare atenție, am trecut peste și… am uitat. După care, iată, întâmplarea face că mi-am amintit imediat că ea mi-a spus treaba asta”, a spus acesta.

”A trebuit să o las mai moale”

După problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Florin Busuioc a renunțat la fumat, dar a făcut și alte schimbări în viața sa.

”Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o”, a mai declarat Busu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...