Ce mașină are Ludovic Orban. Oamenii se uită lung pe stradă când îl văd: ”Trebuie să o schimb!”

15.06.2020, 13:55
Ce mașină are Ludovic Orban. Oamenii se uită lung pe stradă când îl văd: ”Trebuie să o schimb!”
Ce mașină are Ludovic Orban. Oamenii se uită lung pe stradă când îl văd: ”Trebuie să o schimb!”

Premierul României, Ludovic Orban, conduce o mașină care care a spus că este cazul să o schimbe pentru că este veche.

Șoferul lui Ludovic Orban a fost surprins în timp ce își plimba șeful prin oraș. Oficialul era condus într-un VW Passat, potrivit playtech.ro.

Ludovic Orban dezvăluia, de curând, că are în plan înlocuirea mașinii personale, care este – spunea acesta – “cam veche”, cu o mașină nouă produsă în România. Astfel, singurele opțiuni pentru premier sunt modelele Dacia Logan, Dacia Sandero și Dacia Duster, care văd lumina zilei la Mioveni, sau Ford EcoSport și Ford Puma care ies de pe liniile de asamblare de la Craiova.

De altfel, în declarația sa de avere, Ludovic Orban are trecut un autoturism vechi de peste 10 ani, un Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007.

Preferințele familiei în materie de mașini

În urmă cu o lună, Ludovic Orban, premierul României, a vizitat uzinele Ford de la Craiova și Dacia de la Mioveni. Atunci acesta a dezvăluit și ce preferințe au membrii familiei sale când vine vorba de mașini. Însă, Ludovic Orban nu a vrurt să precizeze care sunt preferințele sale în materie de automobile.

“La mine în familie, părerile sunt împărțite. Un membru al familiei preferă o mașină Ford, celălalt preferă Duster-ul. Eu prefer să nu spun ce preferințe am”, a declarat premierul României, potrivit promotor.ro.

Încurajează românii să cumpere mașini fabricate în țară

Șeful Guvernului, Ludovic Orban, i-a încurajat pe români să cumpere autoturisme fabricate în țară.

„Recomand românilor să cumpere maşini fabricate în România. Mai mult decât atât, consider că epidemia nu trebuie să creeze motive ca să nu-ţi cumperi maşini, ci dimpotrivă, chiar şi în condiţiile epidemiei, mai degrabă trebuie să-ţi cumperi maşini. Le recomand să-şi cumpere maşini pentru că în maşina ta eşti în siguranţă din punct de vedere epidemiologic”, a declarat premierul României.

citește și...