Răzvan Fodor și-a cucerit greu soția. ”E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați”

20.05.2020, 10:13
Răzvan Fodor și-a cucerit greu soția. ”E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați”
Răzvan Fodor și-a cucerit greu soția. ”E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați”

Răzvan Fodor a mărturisit că a cucerit–o greu pe partenera lui de viață, Irina.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Cei doi s-au cunoscut pe platoruirle de filmare de la Buftea. Ea făcea figurație, iar el juca într-o telenovelă. Răzvan Fodor a mărturisit că i-au trebuit luni bune să o convingă pe Irina că are planuri serioase.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a dezvăluit Răzvan Fodor la emisiunea „De Speak firu-n patru”, potrivit revistei Viva.


Amenințat de un soț gelos

Răzvan Fodor a povestit că, cu mulți ani în urmă, a fost sunat de soțul unei doamne, supărat foc și pară de faptul că a găsit numărul artistului în telefonul partenerei sale. Bărbatul a fost atât de deranjat încât i-a solicitat ferm lui Fodor să uite numărul de telefon al femeii dacă dorește să rămână integru fizic.

„Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea. Eu cunosc vreo cinci femei ce poartă acest nume. Nu-mi mai rămâne decât să le ocolesc pe toate. Dacă mă caută Carmen Electra, mă risc”, dezvăluia artistul.

A câștigat ”Asia Express”

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Cei doi, care au intrat în posesia unui premiul în valoare de 30.000 de euro, i-au învins în finala competiției pe Speak și Ștefania.

citește și...