Daniela Crudu, prima imagine cu tatăl copilului său. El este bărbatul care se iubește cu fosta asistentă tv – FOTO

28.12.2022, 15:54
Daniela Crudu, prima imagine cu tatăl copilului său. El este bărbatul care se iubește cu fosta asistentă tv - FOTO
Daniela Crudu, prima imagine cu tatăl copilului său. El este bărbatul care se iubește cu fosta asistentă tv

Daniela Crudu le-a făcut o surpriză total neașteptată fanilor virtuali, după ce a publicat pe Instagram prima imagine cu tatăl copilului său. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, anul următor. 

Daniela Crudu, fosta asistentă tv, s-a făcut femeie de casă, mai ales după ce a anunțat că este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. În ultimele luni, viața brunetei s-a schimbat complet. A renunțat la televiziune și s-a mutat în Suedia. Acolo l-a cunoscut pe actualul ei iubit, care o va face mămică pentru prima dată.

Daniela Crudu, prima imagine cu tatăl copilului său. Cum arată bărbatul

Dacă o bună perioadă de timp a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește identitatea partenerului ei, iată că acum le-a făcut o surpriză imensă celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Ea a publicat prima imagine în care apare alături de tatăl copilului său.

Daniela Crudu pare extrem de fericită în preajma bărbatului care o iubește necondiționat. În urmă cu ceva timp, bruneta mărturisea că pe tatăl copilului ei îl cheamă Daniel.

„Înainte știam doar muncă și distracție. Cam tot ce câștigam cheltuiam pe lucruri sau vacanțe. Mă simțeam bine, dar tânjeam după ceva anume și pe atunci nu știam. Acum însă știu! Un copil îți schimbă viața. Vor mai fi distracții și concedii, dar petrecute alături de un alt suflet. Venit din sufletul tău!”, mărturisea Daniela Crudu pentru Playtech.

„Iubita unuia dintre prietenii săi ne-a făcut cunoștință. El e un om normal, ca să zic așa. Mi-a dovedit că ține la mine! Dar ceea ce apreciez cel mai mult la el e faptul că nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că eu sunt vedetă și el nu e. M-a tratat normal, nu a fost deloc gelos și nu pare deranjat de reacția oamenilor care ne salută atunci când ne mai intersectăm prin diverse locuri publice”, mai adăuga ea.

Daniela Crudu va naște o fetiță

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat în direct la Antena Stars Daniela Crudu, conform spynews.ro.

Fosta asistentă tv a mărturisit că a trecut de primele trei luni de sarcină și că se simte bine. Daniela Crudu urmează să nască în vara lui 2023. De aproape un an, Daniela Crudu trăiește o frumoasă de poveste de dragoste cu un bărbat român stabilit în Suedia.

„Vreau să nasc natural. Deocamdată mă gândesc la copilaș, nu la nuntă. Dacă va fi băiat îi pun numele David, iar dacă va fi fată, Daiana. Nu am plănuit sarcina, așa a fost să fie”, declara brunetă în urmă cu câteva săptămâni.

citește și...