Fosta Miss Croația, ale cărei ținute de la Cupa Mondială au fost “lipsite de respect”, uimește în pijamale strâmte de Crăciun

26.12.2022, 14:03

Fosta Miss Croația Ivana Knoll și-a uimit fanii de Crăciun, când și-a strecurat silueta incredibilă într-un set de pijamale mulate, care i-au pus în evidență curbele somptuoase. Fotografia  a primit până acum aproape 500.000 de aprecieri – și o mulțime de comentarii obraznice. O persoană a scris: “Te vreau pe tine de Crăciun”.

Fosta Miss Croația Ivana Knoll și-a menținut forma incredibilă de la Cupa Mondială, uimindu-și milioanele de urmăritori cu un set de fotografii sexy în pijama de Crăciun.

Pijamaua festivă a lui Knoll nu este cu siguranță genul de pijama pe care ai desface-o de la bunica ta în ziua de Crăciun, iar ea a asortat pijamaua mulată cu o pereche de tocuri drăguțe.

Fosta Miss Croația, ale cărei ținute de la Cupa Mondială au fost “lipsite de respect”, uimește în pijamale strâmte de Crăciun

Purtând o piesă roșie strâmtă, pe care erau reprezentați pomi de Crăciun, câini și bețe de zahăr, Knoll a pozat în diferite ipostaze, în timp ce-și strângea buzele roșii ca rubinul spre aparatul foto.

Frumoasa în vârstă de 26 de ani și-a arătat, de asemenea, ace imaculate în timp ce manevra o colecție de cadouri, probabil trimise de armata sa de 3,6 milioane de urmăritori, acumulate în timpul Cupei Mondiale.

“Te vreau pe tine de Crăciun”

Frumoasa de origine germană a completat postarea cu o legendă, care spunea “Vă doresc un Crăciun foarte fericit. PS. ce ați găsit sub bradul de Crăciun”. Fotografia  a primit până acum aproape 500.000 de aprecieri – și o mulțime de comentarii obraznice. O persoană a scris: “Te vreau pe tine de Crăciun”.

Altcineva a spus: “Vrei să fii cadoul meu de Crăciun?” Un al treilea utilizator a adăugat: “Moș Crăciun va veni să te ia drept cadou pentru mine”. În timp ce un alt fan a scris: “Crăciun Fericit. Ai un zâmbet superb”.

Knoll a văzut cum numărul de urmăritori pe rețelele de socializare a explodat în timpul recentei Cupe Mondiale din Qatar, după ce a atras atenția pentru alegerile sale vestimentare riscante.

Bomba iubitoare de fotbal a îmbrăcat topuri plonjante, tanga și lycra revelatoare în timp ce și-a etalat silueta incredibilă prin Qatar, asistând la meciuri în timp ce Croația, țara ei iubită, ajungea în semifinale.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost impresionată de ținutele lui Knoll, iar unii au acuzat-o de lipsă de respect față de cultura țării gazdă.

Knoll a ripostat spunând: “În primul rând, m-am gândit că, dacă Cupa Mondială are loc acolo, ne vor permite totul pentru ca toți fanii să se simtă confortabil, fără nicio restricție”.

“Apoi am auzit despre reguli și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să se arate umerii, genunchii, burta și tot ceea ce se poate vedea, iar eu am zis: “Doamne, nici măcar nu am haine care să acopere toate astea”.

“Am fost super supărată pentru că dacă eu nu sunt musulmană și dacă noi în Europa respectăm hijab și niqab, cred că și ei trebuie să ne respecte modul nostru de viață, religia noastră și până la urmă eu purtând rochii, bikini pentru că sunt catolică din Croația care este aici datorită Cupei Mondiale. Dar când am ajuns am fost surprinsă că nu au făcut nicio problemă cu privire la vestimentație, îți permit să porți tot ce vrei – cu excepția clădirilor guvernamentale, iar în cele din urmă este în regulă.”

Furoarea legată de ținutele lui Knoll s-a stins curând, iar acum este mai populară ca niciodată, atrăgând pe Instagramul ei fani din întreaga lume.

 

citește și...