“Încă o noapte împreună”: Fiica lui Pele împărtășește o fotografie cu tatăl său

24.12.2022, 15:30

Sao Paulo. Fiica lui Pele a postat vineri o fotografie cu legenda fotbalului brazilian de pe patul său de spital din Sao Paulo, cu mențiunea “încă o noapte împreună”. Duminica trecută, Nascimento postase o fotografie cu Arantes masând piciorul stâng al tatălui lor în timp ce acesta urmărea la televizor finala Cupei Mondiale.

În fotografie, Kely Cristina Nascimento este văzută îmbrățișându-și tatăl, în vârstă de 82 de ani, în imagine fiind vizibilă doar o parte a feței acestuia. Pele suferă de o agravare a cancerului, precum și de probleme renale și cardiace.

“Suntem încă aici, în luptă și în credință. Încă o noapte împreună”, a scris Nascimento sub fotografia partajată pe Instagram în jurul orei locale 23:00 (sâmbătă 02:00 GMT), transmite marca.com.

“Încă o noapte împreună”: Fiica lui Pele împărtășește o fotografie cu tatăl său

Miercuri, spitalul Albert Einstein, unde este internat triplul câștigător al Cupei Mondiale, a anunțat că cancerul său la colon a înregistrat o “progresie” și că are nevoie de “îngrijiri mai extinse pentru a trata insuficiența renală și cardiacă”.

Cu câteva minute înainte, Nascimento și Flavia Arantes, o altă fiică a lui Pele, anunțaseră pe Instagram că tatăl lor va petrece Crăciunul la spital.

Nascimento îi masa piciorul stâng al tatălui lor

Duminica trecută, Nascimento postase o fotografie cu Arantes masând piciorul stâng al tatălui lor în timp ce acesta urmărea la televizor finala Cupei Mondiale.

După meci, Pele l-a felicitat pe argentinianul Lionel Messi pentru victoria “meritată” împotriva Franței.

În timpul acestei Cupe Mondiale, Pele l-a văzut pe Neymar egalându-i recordul de goluri marcate la nivel internațional pentru Selecao (77).

Pele este considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile și a primit mai multe mesaje de susținere de la spitalizarea sa, inclusiv din partea starului francez Kylian Mbappe, care i-a îndemnat pe suporteri să se “roage pentru Rege”.

Pele a fost spitalizat la Sao Paulo pe 29 noiembrie pentru ceea ce echipa sa medicală a numit o reevaluare a tratamentelor de chimioterapie, pe care le urmează de când a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021.

 

citește și...