Anca Lungu, despre relația cu partenerul ei. ”M-aș fi mutat oriunde ar fi fost el”

14.12.2022, 14:48
Anca Lungu, despre relația cu partenerul ei. ”M-aș fi mutat oriunde ar fi fost el”
Anca Lungu, despre relația cu soțul ei

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu a dat amănunte despre relația sa cu actualul partener de viață, Harry Arampatzis.  Ce doi au împreună un băețel. ”Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie”, a declarat Anca Lungu la postul de televziune Antena Stars.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de partenerul ei și de cei doi copii.  În anul 2018, Anca Lungu, în vârstă de 34 de ani, părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie alături de partenerul ei, Harry, de origine greacă. Anca Lungu a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, de care a divorțat în anul 2017.  Ea este mamă a doi copii, o fetiţă Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Iorgos, cu Harry Arampatzis.

Înt-un interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show” de la postul de televiziune Antena Stars, Anca Lungu a vorbit despre partenerul său de viață, mărturisind că ar fi mers oriunde în lume pentru a fi alături de el.

Anca Lungu, despre relația cu partenerul ei. ”Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”

„Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el pentru că despre asta a fost vorba, să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia, după încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Iorgos în ecuație, fiul nostru, și apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte”, a declarat Anca Lungu, citată de spynews.ro.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

citește și...