Kanye West a fost suspendat pe Twitter pentru că a “încălcat o regulă” și îl atacă dur pe Elon Musk

02.12.2022, 17:31

Rapperul a reușit să se trezească din nou suspendat de pe Twitter, deoarece miliardarul Elon Musk a intervenit pe platformă pentru a declara că Ye a “încălcat” regulile platformei

Kanye West a fost suspendat pe Twitter de către Elon Musk.

Rapperul american, în vârstă de 45 de ani, care a afirmat recent că fosta soție Kim Kardashian l-a înșelat cu un jucător din NBA, și-a văzut contul eliminat temporar vineri (2 decembrie), deoarece a încălcat o regulă “împotriva incitării la violență”, transmite BBC.

Kanye West a fost suspendat pe Twitter pentru că a “încălcat o regulă” și îl atacă dur pe Elon Musk

Am făcut tot ce am putut. În ciuda acestui lucru, a încălcat din nou regula noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat”, a răspuns Elon la un tweet pe care scria: “ELON REPARĂ-L PE KANYE, TE ROG”.

Această decizie vine după ce rapperul a postat o serie de tweet-uri controversate, inclusiv presupuse texte între el și Elon, directorul executiv al Twitter, pe care l-a luat direct la țintă, printre altele.

Laude și sprijin pentru Balenciaga

Kanye – care, din punct de vedere legal, se numește Ye – a scris pe Twitter: “Să ne amintim întotdeauna că acesta este ultimul meu tweet #ye24” și a atașat o fotografie cu Elon care este stropit cu apă din spate în timp ce se afla pe scara unui iaht.

Ye a scris, de asemenea, pe Twitter laude și sprijin pentru Balenciaga, în urma recentelor reacții negative împotriva companiei.

Tatăl a patru copii a postat, de asemenea, o imagine cu o svastică îmbinată cu o stea a lui David în cadrul valului de tweet-uri controversate.

Cu câteva momente înainte de suspendarea imediată a lui Ye, rapperul ar fi expus texte de la Elon care spuneau următoarele “Îmi pare rău, dar ai mers prea departe. Asta nu este dragoste”.

La care el a răspuns: “Cine te-a făcut pe tine judecător?”.

Cu doar câteva minute înainte de a fi suspendat, Ye a mai scris pe Twitter: “Ei bine, toată lumea, am avut o cursă plăcută, Isus este rege.”

Kanye West susține că fosta soție Kim Kardashian l-a “înșelat” cu starul NBA Chris Paul

Printre ultimele sale tweet-uri, Ye a afirmat că fosta sa soție, Kim Kardashian, l-a “înșelat” cu starul NBA Chris Paul.

El a postat pe Twitter o fotografie portret a baschetbalistului Chris, care joacă la Phoenix Suns, și a spus că “l-a prins pe tipul ăsta” cu fosta lui soție.

În tweetul rapperului se putea citi: “Nu, nu, nu: “Hai să spargem o ultimă fereastră înainte de a pleca de aici. L-am prins pe tipul ăsta cu Kim Noapte bună”.

 

citește și...