Ofițer de poliție suspendat după ce a împărtășit imagini cu ea semi-dezbrăcată în rolul de ofițer

30.11.2022, 14:01

 Sam Helena a fost suspendată din Poliția Metropolitană și ulterior a părăsit forța după ce a lansat o pagină OnlyFans și a împărtășit imagini cu ea semi-dezbrăcată în timp ce își etala rolul de ofițer. Ea a demisionat după ce a fost suspendată din funcție săptămâna trecută pentru că ar fi discreditat poliția.

Un ofițer de poliție care s-a autointitulat “ofițer obraznic” pe internet a demisionat din poliție după ce a înființat un site porno.

PC Sam Helena a fost suspendată din Poliția metropolitană după ce a înființat o pagină de abonament OnlyFans.

Ofițer de poliție suspendat după ce a împărtășit imagini cu ea semi-dezbrăcată în rolul de ofițer

În așteptarea unei audieri disciplinare, ea a demisionat din poliție, dar se pare că s-ar putea confrunta în continuare cu o acuzație de abatere gravă.

PC Helena primise deja “cuvinte de sfat” cu doi ani înainte pentru că a încărcat pe TikTok un videoclip picant în care apare cu limba înțepenită în timp ce poartă uniforma.

Si-a lansat pagina OnlyFans promovându-și rolul de polițistă

Agentul de poliție tatuat are în continuare o selecție de fotografii și videoclipuri pe Instagram și Twitter sub numele Inked Barbie.

Denumită “Good Girl Gone Bad”, există un emoji de femeie polițist și un diavol violet din desene animate afișat pe site-ul ei cu plată.
Un clip o arată pe fosta polițistă obraznică îmbrăcată într-un corset albastru marin cu o insignă de polițist și eticheta cu numele “Officer Naughty”.

Dar lucrurile s-au înrăutățit când și-a lansat pagina OnlyFans promovându-și rolul de polițistă, în timp ce oferea materiale picante în direct pentru bani, relatează The Sun.

Ea a demisionat după ce a fost suspendată din funcție săptămâna trecută pentru că ar fi discreditat poliția.

Un purtător de cuvânt al Poliției metropolitane a declarat pentru Mirror Online: “Suntem conștienți de acest cont, iar ofițerul, care și-a prezentat demisia, a fost suspendat. Direcția de standarde profesionale a Met investighează”.

PC Helena a avut sprijinul unor ofițeri după ce a avut un conflict anterior cu Met din cauza actului său de aburire în afara serviciului.

Dar au fost exprimate îngrijorări cu privire la faptul că acțiunile ei au subminat încrederea publicului în activitatea polițienească și au discreditat forțele de ordine.

citește și...