Prin ce momente jenante a trecut Ruby la spectacolele ei. ”Când am un ghinion mic, îl am în lanț”

28.11.2022, 15:32
Prin ce momente jenante a trecut Ruby la spectacolele ei. ”Când am un ghinion mic, îl am în lanț”
Prin ce momente jenante a trecut Ruby la spectacolele ei

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a avut parte de tot felul de incidente la show-urile pe care le-a susținut de-a lungul anilor. Despre momentele jenante prin care a trecut a dat artista, în vârstă de 33 de ani, detalii la postul de televiziune Antena Stars. ”Când am un ghinion mic, îl am în lanț”, a spus aceasta.

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din țara noastră.

De-a lungul carierei sale, cântăreața nu a fost ocolită de momente neplăcute în concertele sale. Despre întâmplările neprevăzute prin care a trecut a dat vedeta detalii la postul de televiziune Antena Stars.

Prin ce momente jenante a trecut Ruby la spectacolele ei. ”S-a rupt o bretea, noroc că aveam sutien”

”Mi s-a întâmplat să mi se rupă rochița pe mine în timpul concertului. A fost foarte ciudat, pentru că era o rochiță din plasă de metal și eu pe scenă sunt foarte dinamică, îmi dau tot sufletul și nu a rezistat dinamismului meu rochița. S-a rupt o bretea, noroc că aveam sutien. Am prins-o, s-a rupt apoi alta, s-a rupt rochia în seara aia în mai multe locuri. Am găsit un mod interactiv de a rezolva problema. Am rugat câte o fetiță din public să mă ajute cu ea să o pun la loc de fiecare dată”, a dezvăluit Ruby, potrivit spynews.ro.


”S-a întâmplat și asta la unul dintre primele mele concerte. Am căzut la fel, de multe ori, când am un ghinion mic, îl am în lanț. Am căzut de multe ori, purtam niște tocuri foarte înalte și aveam patru dansatori, de unul dintre ei m-am împiedicat. Se întâmpla în Cipru”, și-a mai amintit cântăreața.

Ruby are o relație cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...