Cumnata lui Cristiano Ronaldo este “falită” și “trăiește ca o ocupantă ilegală de trei ani

15.11.2022, 16:15

Patricia, sora Georginei Rodriguez, s-a luat la trântă cu Cristiano Ronaldo și cu sora ei înstrăinată, care au amândoi sute de milioane de euro, în timp ce ea nu are nici un bănuț pe numele ei. “Uneori am ce mânca, alteori nu. Uneori am destul cât să plătesc chiria, alteori nu. Ca soră, nu mă aștept la toate astea”.

Patricia Rodriguez este “falită” trăiește ca o ocupantă ilegală de trei ani, în ciuda faptului că este cumnata multimilionarului Cristiano Ronaldo.

În timpul unei discuții ample în care nu numai că a recunoscut situația sa de trai în mizerie, dar a continuat să vorbească și despre situația sa financiară în general. Patricia a dezvăluit, de asemenea, cum sora ei, Georgina Rodriguez, soția lui Ronaldo, nici măcar nu a încercat să o ajute, transmite dailystar.co.uk.

Cumnata lui Cristiano Ronaldo este “falită” și “trăiește ca o ocupantă ilegală de trei ani

“Sunt falită și sora mea nu mă ajută”, a declarat Patricia pentru emisiunea TV Socialite. “Ceea ce mă doare cel mai tare sunt copiii mei, nu eu. La urma urmei, cu o bucată de pâine pot mânca, dar copiii mei, care sunt nepoții ei…

“Uneori am ce mânca, alteori nu. Uneori am destul cât să plătesc chiria, alteori nu. Ca soră, nu mă aștept la toate astea”.

“Georgina, am nevoie de ajutor”

Tensiunile dintre surori au crescut între ele de la moartea tatălui lor, dar Patricia i-a trimis un apel disperat Georginei. “Georgina, am nevoie de ajutor, ești sora mea”, a adăugat ea.

“Știu că nu are nicio obligație și responsabilitate, dar, din moment ce este solidară și atât de bună cu ceilalți, măcar ar trebui să fie alături de nepoții și nepoatele ei. Dacă nu vrei să fii cu mine, fii cu nepoții tăi”.

Ronaldo a fost recent sub tirul criticilor pentru un interviu exploziv pe care l-a acordat lui Piers Morgan cu privire la situația sa la Manchester United.

La o zi după o victorie de ultimă oră împotriva lui Fulham, în care jucătorul de 37 de ani nici măcar nu a făcut parte din echipă, câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a avut ceva clar de descărcat.

În timpul discuției de la TalkTV, Ronaldo a explicat că nu îl respectă pe Erik ten Hag și că este furios pe club pentru că l-a împiedicat să plece în vară. De asemenea, au existat și ironii la adresa lui Wayne Rooney, care a criticat acțiunile internaționalului portughez în acest sezon.

citește și...