Vloggeriţa Mimi a suferit de depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând”

12.11.2022, 21:53
Vloggeriţa Mimi a suferit de depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând”
Vloggeriţa Mimi a suferit de depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu: „Am plâns 136 de zile la rând”

Vloggeriţa Mimi a trecut prin momente cumplite, după ce s-a despărțit cu mare scandal de Sebastian Dobrincu, unul dintre jurații de la Imperiul Leilor. Ea a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia aproape jumătate de an. Iată declarațiile dureroase! 

Mimi, una dintre cele mai cunoscute persoane publice atât de pe YouTube, cât și de pe Instagram, a făcut dezvăluiri șocante.

Ea a fost într-o relație cu Sebastian Dobrincu, însă au ajuns să se despartă cu scandal. La scurt timp, tânărul a început o relația cu artista Ioana Ignat. Acest lucru a dărâmat-o pe solistă, care a intrat în depresie.

Vloggeriţa Mimi a suferit enorm după despărțirea de Sebastian Dobrincu

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Mimi a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în viața ei, după ce a decis să pună punct relației toxice cu Sebastian Dobrincu. Ea a detaliat că tânărul afacerist nu voia să se afișeze cu ea, deși sentimentele pe care i le purta erau sincere.

„Anul trecut am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plâns 136 de zile la rând. Da, le-am numărat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista.

Am devenit conștientă de faptul ca tipare mentale greșite ma făceau sa cred ca voi fi iubita si apreciata doar dacă sunt victima, așa ca ma complăceam in acest rol in mod involuntar pentru ca asta era limbajul de iubire pe care îl învățasem in copilărie.

Cu alte cuvinte, pentru ca aveam nevoie de iubire atunci când eram mică dar nu știam cum sa o cer, creierul meu a inventat un mod simplu prin care sa o obțină instant: victimizarea. Procesul petrecându-se in subconștient, a stat ascuns mult timp pana am reușit eu sa îl văd.

In momentul in care am realizat ca mintea mea ma sabota si ma făcea sa fiu trista, atunci pentru mine viața s-a schimbat radical. A trecut aproape un an de când am intrat in procesul de vindecare. Astăzi pot sa spun ca sunt mai bine decât am fost vreodată in toată viața mea.”, a dezvăluit Mimi pe Instagram.

citește și...