Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo: „Pot să zic că lucrurile între noi doi sunt…”

07.11.2022, 22:04
Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo: „Pot să zic că lucrurile între noi doi sunt...”
Nicoleta Luciu a rupt tăcerea despre divorțul de Zsolt Csergo: „Pot să zic că lucrurile între noi doi sunt...”

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, tatăl copiilor ei, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. În urmă cu câteva luni s-a zvonit că bruneta ar fi divorțat de afacerist la notar. Fără rețineri, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre mariajul ei.

Nicoleta Luciu a revenit în lumina reflectoarelor, după ce o bună perioadă de timp a preferat să se retragă de pe micile ecrane. Fosta Miss România este căsătorită de 10 ani de zile cu prosperul om de afaceri Zsolt Csergo și au împreună 4 copii, Zsolt Jr., în vârstă de 14 ani, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011. În prezent, ea locuiește la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei.

Nicoleta Luciu nu divorțează de Zsolt Csergo

Deși formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, tot au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar avea probleme în cuplu. De curând, Nicoleta Luciu a rupt tăcerea în privința presupusei despărțiri de soțul ei, Zsolt Csergo. Bruneta a declarat că are o căsnicie trainică cu afaceristul și nici vorbă de divorț.

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că sunt suficienți câți avem. Nu îmi mai doresc altul. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu.

Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos, ne este bine așa cum suntem. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune”, a explicat Nicoleta Luciu pentru Click! 

Se întoarce în televiziune?

În ultima perioadă, Nicoleta Luciu a apărut la mai multe emisiuni televizate, printre care „iUmor” și „Prețul cel bun”.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte, sunt deschisă la propuneri!”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au fost la un pas de divorț în 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara Nicoleta în 2013.

citește și...