Regimul strict pe care îl are Cătălin Botezatu. ”Am eliminat multe plăceri culinare”

06.11.2022, 11:44
Regimul strict pe care îl are Cătălin Botezatu. ”Am eliminat multe plăceri culinare”
Regimul strict pe care îl are Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a  trecut prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. După ce a avut probleme de sănătate, designeul a adoptat un regim alimentar foarte strict. Despree regimul său a dat acesta detalii în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cătălin Botezatu s-a confruntat în trecut cu problemele de sănătate Acesta s-a luptat cu o boală cumplită, cancerul.  Creatorul de modă a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu aproximativ doi ani de zile. S-a tratat în Turcia, dar a fost operat în România.

De atunci, creatorul de modă are mare grijă la regimul alimentar. Despe acest lucru a dat detalii designerul la postul de televiziune Antena Stars. Binecunoscutul designer a explicat că mănâncă foarte rar carne, evită păjelile și  consumă foarte puține dulciuri, deși recunoaște cvă este înnebunit după prăjituri. În schimb, consumă foarte multe fructe.

Regimul strict pe care îl are Cătălin Botezatu. ”Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile”

„Nu mămânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general … mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu a dat detali și despre starea sa actuală.

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc”, a adăugat creatorul de modă.

citește și...