Ce salariu avea chef Cătălin Scărlătescu în anii ’90. ”Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia”

05.11.2022, 16:32
Ce salariu avea chef Cătălin Scărlătescu în anii '90. ”Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia”
Ce salariu avea chef Cătălin Scărlătescu în anii '90

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, a făcut tot felul declarații în cadrul unui podcast. Printre altele, acesta a dezvăluit și ce salariu încasa în anii ’90, imediat după Revoluție. Suma nu era deloc mică. ”Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia”, a detaliat chef Cătălin Scărlătescu la podcastul realizat de Speak.

Cătălin Scărlătescu este cunoscut publicului din România din postura de jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Prezent la podcastul ”La fileu”, realizat de Speak, chef Cătălin Scărlărtescu a dezvăluit, și ce salariu avea în primii ani de după Revoluția din 1989.

Ce salariu avea chef Cătălin Scărlătescu în anii ’90. ”Eu am muncit pe bani”

Chef Cătălin Scărrlătescu a spus ce sumă încasa în anul 1994, mărturisind că de atunci nu a coborât niciodată sub suma respectivă. „Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu lu Speak, potrivit click.ro.„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a mai spus juratul de la ”Chefi la cuțite”.

„Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30 de mii pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă… lasă că am unde să muncesc”, a adăugat acesta.

Despre cum a încercat un patron să-l păcălească, chef Cătălin Scărlătescu a povestit:  „A încercat unu… El a încercat să încerce. Și când a văzut s-a liniștit și a zis: De azi înainte tu nu ai salariu. Ia cât vrei! Pentru că munceam foarte mult. Adică diferența dintre ce era înaintea momentului în care am venit eu la el în restaurant și după ce am venit eu era atât de mare”.

citește și...