FOTO / Câte kilograme are Roxana Vancea. ”Încerc să mă îngraș”

05.11.2022, 10:55
FOTO / Câte kilograme are Roxana Vancea. ”Încerc să mă îngraș”
Câte kilograme are Roxana Vancea

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, arată foarte bine. Vedeta este posesoarea unui trup cu forme cae atrag imediat atenția. Roxana Vancea a dezvăluit câte kilograme are în prezent. De asemenea, aceasta a mărturrisit că își dorește să mai ia în greutate. ”Încerc să mă îngraș”, a spus ea.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Zian pentru fiul ei, deși inițial spusese că micuțul va primi numele Ayan.

Roxana Vancea se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Fosta asistentă de televiziune afișează o siluetă de invidiat, însă a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește să se mai îngrașe.

Câte kilograme are Roxana Vancea. ”Sunt foarte slabă”

”M-am antrenat de 5 ori de când am născut. Nu am când. Bebe e foarte lipit de mine. De păcătuit, pot spune că zilnic îmi fac câte o poftă. Sunt foarte slabă. Am 44 de kilograme și încerc să mă îngraș”, a detaliat Roxana Vancea pentru sursa mai sus-menționată.

„Colaborez cu o echipă care pregătește meniuri pentru sportivi și pentru cei care vor să slăbească sau să pună masă musculară. Îmi fac mesele pentru toată ziua. Dimineața mănânc ovăz/clătite proteice, la prânz – pui la grătar cu legume, iar la cină, pește cu legume. Între mese mai mănânc fruncte”, a mai declarat fosta asistentă de televiziune.

 Roxana Vancea a avut problemecu greutatea

“Eram puțin mai pufoasă înainte… Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme. Însă, asta a durat doar un an până m-am reglat. Eu făceam sală și atunci, însă, din cauza problemelor nu se vedea. Făceam foarte mult cardio fiindcă atunci când vrei să slăbești trebuie să faci cardio. Atunci retineam foarte multă apă. În momentul în care mi-am revenit am slăbit 4-5 kg într-o lună. Am ales un tratament homeopat”, a declarat Roxana Vancea la un post de televiziune.

“Nu am făcut sport pe timpul sarcinii, pentru că am avut sarcina cu risc. Atunci am avut voie doar să merg. Mergeam în fiecare dimineață pe bandă”, a adăugat aceasta.

citește și...